Ronde van Zwitserland

17 hours agoDat is het ideale scenario voor Remco Evenepoel in de Ronde van Zwitserland. Kijk hier van 12 tot en met 19 juni Live de Ronde van Zwitserland 2022.


2003 Cofidis Jo Planckaert Chris Peers Philippe Gaumont Andrei Kivilev Trui

Stephen Williams won de openingsrit van de Ronde van Zwitserland.

. Het is bij Quick-Step-Alpha Vinyl in de Ronde van Zwitserland niet alleen uitkijken naar Remco Evenepoel maar ook naar de werken van Louis. Zwitserland wilde niet alleen revanche nemen op de 4-0-nederlaag die het eerder door Portugal kreeg aangesmeerd maar ook gewoon eens punten. The Virtual Tour de Suisse 22 on ROUVY.

Find the perfect Ronde Van Zwitserland stock photos and editorial news pictures from Getty Images. Onderweg moeten de renners vier keer een lus van 457 kilometer afleggen. Een VPN is niet alleen nuttig om de Ronde van Zwitserland in het buitenland te volgen.

Met een top-5 of top-3 in het eindklassement als doel. De laatste top 21 kilometer à 83 ligt op 8 kilometer van de meet en de laatste 2. Wij zenden uiteraard elke etappe uit via onze gratis online live.

Wielrennen - Ronde van Zwitserland - 1964 - Gedetailleerde uitslagen. De Ronde van Zwitserland is ook een volgende testcase voor Remco Evenepoel. Ronde van Zwitserland Tour de Suisse 12062022 - 19062022 Jaargang.

Met twee beklimmingen van 41km aan 46 procent en 28 kilometer aan 73 procent is het een echte rit voor de puncheurs. Tour de Suisse werd verreden van 12 tot en met 19 juni 2022. Om te winnen moet a.

Richard Carapaz uit Ecuador veroverde in 2021 de eindzege maar hij komt dit. 1 day agoEtappe 1. Parcours beklimmingen tijden en favorieten Etappe 1 zondag 12 juni 2022.

10 hours agoStephen Williams Bahrain-Victorious heeft de openingsetappe in de Ronde van Zwitserland op zijn palmares gezet. De Ronde van Zwitserland werd drie keer gewonnen door de legendarische Zwitserse coureurs Ferdi Kübler 1942 1948 en 1951 en Hugo Koblet 1950 1953 en 1955 en door de Portugees. 15 hours agoDoor Niels Bastiaens.

De kopman van Quick Step-Alpha Vinyl staat na Tirreno-Adriatico 11e en de Ronde van het. De Ronde van Zwitserland telt acht ritten en eindigt volgende zondag met een individuele tijdrit. Hier vind je het etappeschema van de Ronde van Zwitserland 2022.

Gratis de Ronde van Zwitserland kijken met een VPN. Veel sprinters zijn er niet aanwezig in de Ronde van Zwitserland dit jaar maar degene die er zijn kunnen goed een. Na de Tour de France de Giro dItalia en de Vuelta a España geldt de Ronde van.

How to say Ronde van Zwitserland in Dutch. Deelnemers Ronde van Zwitserland 2022. Etappeschema van de Ronde van Zwitserland.

De wedstrijd maakte deel uit van de UCI. Küsnacht - Küsnacht 178 km Rustig inkomen zit er absoluut niet in voor. Keuze van een seizoen.

Dit jaar begint de Ronde van Zwitserland niet met een proloog maar met een rit van 178 kilometer. De volgende etappe is weer een heuvelrit dit keer met de laatste top op 14. Pronunciation of Ronde van Zwitserland with 1 audio pronunciation and more for Ronde van Zwitserland.

De 5e etappe van de Ronde van Zwitserland serveert in de tweede helft een spervuur een klimmetjes. Ronde van Zwitserland 2022. Select from premium Ronde Van Zwitserland of the highest quality.

De meerdaagse wielerwedstrijd Ronde van Zwitserland Tour de Suisse wordt sinds 1933 jaarlijks verreden in ZwitserlandDe wedstrijd vindt plaats in de derde week van juni. Live de Ronde van Zwitserland 2022. Ronde van Zwitserland 2022.

De meerdaagse wielerkoers start in Küsnacht en. De 85e editie van de Ronde van Zwitserland Frans. 9 hours agoFavorieten etappe 2 Ronde van Zwitserland 2022.

Vrijdag 20 mei 2022 om 1800. De rit bestaat uit een lus van 457 kilometer die vier keer moet. Je kunt op deze manier de ronde.

2 days agoRonde van Zwitserland 2022. Experience the beauty of the Tour de Suisse online via ROUVY the Official Digital Partner of the tour. De finish ligt ook onderaan de afdaling.

Mapped on the segments of. Op de laatste beklimming van de Küsnachter Berg roerden. 15 hours agoDe Ronde van Zwitserland gaat vandaag van start in Küsnacht een plaats op de oostoever van de Zürichsee.


Klein Zwitserland Mortsel Wandelen Vakantie Zwitserland


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Mens Cycling Pro Cycling


Rui Costa Wielrenner Wikipedia Zwitserland


2019 Maximilian Schachmann Wins 5th Stage Catalonie 29 Mrt


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Laurent Fignon Cyclisme Laurent Fignon


Team Sky Photo Gallery Tour Stage Seven Gallery Mark Cavendish Cycling Photos Cycling


Tour De Suisse 2016 Stage 1 Results Cyclingnews Com Cycling Tour Tours Stage


Team Quick Step Floors Bike Team Cycling Team Cyclist


Elia Viviani Of Italy And Team Quickstep Floors Purple Points Jersey During The 101st Tour Of Italy 2018 Stage 20 A 214km Stage From Susa To Fietsen


Tour De Romandie 2013 Prologue Cycling Weekly Cycling Photos Professional Cycling Cycling Weekly


Hennie Kuiper Wins The 1985 Milan San Remo Milan Juan Fernandez Milano


Vandaag In De Ronde Van Zwitserland Gotthardpass Beautiful Roads Dangerous Roads Places To Visit


Kletsnatte Vierde Etappe In Ronde Van Zwitserland Is Prooi Voor Christopher Juul Jensen 2018 Zwitserland


Peter Sagan Bora Hansgrohe Racing Cyclist Sagan Cycling


Tour De Suisse 2015 Stage 4 Results Cyclingnews Com Cycling Race Tom Dumoulin Alpecin


Elia Viviani Wint 4e Etappe Van De Ronde Van Zwitserland En Tevens Nr 38 Vd Ploeg

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel